EXTRA DIENSTEN VAN SDS

Back up Services

Voor diverse klanten regelen wij de back up dienst, dit houdt in dat wij buiten kantoortijden de zaken voor u waarnemen, nadat ons personeel door u is ingewerkt en volledig op de hoogte is van datgene wat we kunnen verwachten, beantwoorden wij de telefoon en voeren diverse werkzaamheden uit.

Voertuig Volg Systeem

Onze planning kan alle SDS-voertuigen constant volgen. Zaken als snelheid, wachttijden, keuze van routes kunnen worden afgelezen. Dit maakt het scherp plannen eenvoudiger en wij kunnen daardoor sneller inspelen op bepaalde situaties. Bovendien realiseren wij ons terdege dat u als klant de behoefte heeft te informeren omtrent de status van uw zending. Door het Voertuig Volg Systeem is dit mogelijk.

Archief

Van alle ritten die SDS uitvoert bewaren wij kopieën, alle originele documenten gaan retour naar de opdrachtgever, indien u een kopie nodig heeft kunt u deze bij ons opvragen, u zult zien dat deze binnen 10 minuten in uw mailbox zit. Dit tot minimaal 5 jaar terug.

IMG_4344

Verzekeringen

Standaard zijn wij verzekerd voor onze aansprakelijkheid, dit volgens CMR/AVC condities, natuurlijk kunnen wij voor aanvullende verzekeringen zorgen.

Voor alle SDS zendingen geldt…

Bij elke aflevering wordt er een vrachtbrief overhandigd voorzien van naam en handtekening van de ontvanger. Uiteraard ontbreken datum en tijdstip niet. Deze gegevens worden direct na aflevering doorgebeld en de volgende dag per mail of fax aan onze opdrachtgever doorgegeven.