SDS is goed in haastige spoed

Dedicated Service

Wanneer uw zending met grote spoed dient te worden bezorgd, dan kunt u het best gebruik maken van de dedicated service. Onze chauffeur staat klaar om direct uw zending te halen en te brengen. Direct.
Dus geen kopje koffie, geen combinatierit voordat de zending is afgeleverd. Desgewenst wordt u op de hoogte gehouden waar de lading zich precies bevindt.

 

Ik wil meer info over de Dedicated Service

Snel en efficiënt voor een mooie prijs

Spoed Service

Wanneer een zending haast heeft, maar het niet op een uurtje aankomt, dan kunt u het beste kiezen voor de spoed service. Dit houdt in dat de planning van SDS zal proberen om deze zending te combineren met ander aanbod binnen SDS. Uw voordeel in deze is dat het tarief lager is dan de dedicated service. Met de garantie dat er op tijd wordt geleverd.

 

Ik wil meer info over de Spoed Service

De snelste oplossing voor de kleine zendingen buiten Nederland

On board Service

 

Wanneer het echt snel moet en het betreft een zending buiten Nederland dan is de on board-service de beste oplossing. Dit betekend dat een medewerker van SDS op de eerstvolgende vlucht de zending meeneemt als handbagage. Deze zendingen dienen wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Denk hierbij aan gewicht en afmetingen.

Ik wil meer info over de On-board Service

Gegarandeerd en punctueel

ETA Service

Wanneer u wilt dat een zending op een accuraat tijdstip moet worden geleverd of gehaald, dan kunt u het beste kiezen voor de ETA Service. Met garantie dat er op tijd wordt geleverd.

 

Ik wil meer info over de ETA Service

Voor alle SDS zendingen geldt…

Bij elke aflevering wordt er een vrachtbrief overhandigd voorzien van naam en handtekening van de ontvanger. Uiteraard ontbreken datum en tijdstip niet. Deze gegevens worden direct na aflevering als PDF door gemaild naar de opdrachtgever.